urbánpiknik

Ahogyan mi rontunk és javítunk, aztán megint rontunk és megint javítunk...többnyire Budapesten.

Friss topikok

  • arszak: Hello! Hát nem tudom, hogy ki hogy van vele, de az Erste jól csinálja a dolgát…engem megvett a diá... (2013.09.11. 12:28) Személyes adatok védelme
  • nat: mijé? há' mit mijé?! mer' a szlávoknak nehéz az élet, azé'. (2010.12.03. 13:04) Miért?
  • nat: Bár mindenkiben szunnyadna a rendezettségre való igény! Nem úgy nézne ki ez a szegény megtépázott ... (2010.07.06. 11:39) Virágoskert
  • 4Medve: Én meg csak pislogok döbbenten, látszik, hogy rég (nem) jártam arrafelé. Pl. fogalmam sem volt ról... (2010.06.17. 02:06) lacus Amphiteatrum
  • 4Medve: Ezekkel a nyavalyás utasokkal mindig csak a baj van. Há' nehogy má' ne számítson rá! Persze, majd ... (2010.06.12. 01:16) Sucks and the City

2009.07.21. 12:22 nat

SHAVE ME!

 

 – hirdette büszkén és csalogatón a színes magazin címlapja odalent a dohos pincehelyiségben, ahol a legkülönfélébb szakmai kiadványok és segédeszközök kínálták magukat dexion salgó polcrendszeren pedánsan kiállítva, tematikus rendben.
 
Ha arra tippel az olvasó, hogy a Kutyakozmetikusok Szakmai Szövetségének klubjában járunk, rossz nyomon van. Az eldugott kis üzlethelyiség egy fővárosi utca 69. száma alatt várja az érdeklődőket, és ez esetben a házszámnak – noha feltehetően puszta véletlenről van szó – önmagán messze túlmutató jelentősége van. Érdemes hát elmerülni a csöppnyi üzlet kínálatában.
 
 
Figyelemreméltó a kifutó cikkek, illetve a gyári hibás (!) termékek részlege, semmiképpen nem javallt, hogy ez utóbbiakból válogassunk – gondoljunk a lehetséges sérülésekre. Jobb választás a leopárdmintás vagy a pink vibrátor (bár efféle termékek esetében a minta és szín szerepét soha nem értettem – a minap egy vegyescikk üzletben fluoreszkáló kotonra bukkantam, de tulajdonképpen mi az ördögnek kell odabent fluoreszkálni?), illetve kisebb választékban műpuncik is kaphatóak, ezek azonban, mivel többnyire vaníliás fánkra emlékeztetnek, aligha segítik az átélést. Bilincsek szőrös/plüss kivitelben több színben is rendelkezésre állnak, a szőr nélküli modellekről azonban megtudjuk, jelenleg hiánycikkek. Úgyszintén hiányzik az üzlet kínálatából a lovaglópálca, újabb megerősítés, hogy ilyesmiből mégiscsak készletezni kellett volna a dabasi vásárban.
 
Kedvenceink magazin kategóriában a címben is idézett opusz, illetve a Dugi Suli (illusztrációkkal), az akciós DVD-filmek között pedig felkeltette érdeklődésünket az „Öreg picsák” című. (Vegyük észre, hogy utóbbi esetében voltaképpen az éltesebb nemzedék felé tett gesztusról van szó, még ha a filmanyag a maga nemes egyszerűségében tárgyalja is a kérdést. Egy olyan korban, amikor miniszterelnökök is járnak úgy, hogy eredeti szándékukkal ellentétesen szerencsétlen megjegyzést tesznek a negyven fölötti korosztály képviselőire, feltétlenül üdvözlendő az e korcsoporttal kapcsolatos bármely pozitív attitűd.) Van melegsarok is, filmcímek idézésétől azonban e kategóriában tekintsünk el.
 
Helyette gondolkodjunk el azon, miféle általános makrogazdasági jövőkép és egyéni anyagi kilátások szükségesek ahhoz, hogy valaki e termékkör esetén modellmunkát vállaljon, azaz hidraulikus bránerszívó kézikészülék csomagolásán önkezűleg prezentálja a termék működtetésének – egyébként meglehetősen értelemszerű – mikéntjét.
 
 
(Az üzlet pontos címe a Szerkesztőségben. Kérésre Piknik blogger fotót küld.)
 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://urbanpiknik.blog.hu/api/trackback/id/tr581258650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piknik 2009.07.21. 23:47:15

Kerüljük el a félreértéseket: Piknik bloggert ne hozzuk összefüggésbe a fent bemutatott termékekkel, sem az azokat (vagy önmagukat) népszerűsítő modellekkel. Piknik blogger csak az üzlet hirdetőtáblájáról küld fotót, azt azonban kérés nélkül (már be is szúrta önkényesen NAT művébe), valamint belinkelte (szintén abszolút önkényesen) a dabasi vásárról szóló saját bejegyzését - egyrészt mert adódott, másrészt mert önimádó. Na, mindegy, legalább nem bránermodell!

4Medve 2009.07.22. 02:52:57

Hát ez izé. Erre csak az lehetett a méltó reakcióm, hogy hajnali 1-kor Till Lindemann nyomdokaiba lépve kántáltam a Moskau című dalművet. Kétszer?! Bolond-e vagyok, és miért nem csak én:)?

BTW tessék szépen használni a fantáziájukat - gondolom az "odabent" előtt kell fluoreszkálni, fényjátékozni, meg nemtudommit még. Hátha akkor hamarabb kerül odabe (szentjánosbogár-effektus).

nat 2009.07.22. 08:50:00

lehet, hogy maradi vagyok, de rám maximum a röhögés jönne, ha fluoreszkáló izét látnék. már azokat a tangákat sem értettem, amikre oldalt elefántfüleket varrnak, már hogy tudniillik kiegészítse valami az ormányt. szerintem ilyen helyzetben a nő elsősorban nem vicceset akar látni.

4Medve 2009.07.22. 09:28:45

"amikre oldalt elefántfüleket varrnak, már hogy tudniillik kiegészítse valami az ormányt" - hát, bocs, igazán nem szoktam trágár lenni, de azt hiszem, az ilyesmikre szokták azt kommentelni, hogy: ez odab@sz... Méghozzá alaposan.
Tudom, én vagyok lemaradva... Méghozzá alaposan.
süti beállítások módosítása