urbánpiknik

Ahogyan mi rontunk és javítunk, aztán megint rontunk és megint javítunk...többnyire Budapesten.

Friss topikok

  • arszak: Hello! Hát nem tudom, hogy ki hogy van vele, de az Erste jól csinálja a dolgát…engem megvett a diá... (2013.09.11. 12:28) Személyes adatok védelme
  • nat: mijé? há' mit mijé?! mer' a szlávoknak nehéz az élet, azé'. (2010.12.03. 13:04) Miért?
  • nat: Bár mindenkiben szunnyadna a rendezettségre való igény! Nem úgy nézne ki ez a szegény megtépázott ... (2010.07.06. 11:39) Virágoskert
  • 4Medve: Én meg csak pislogok döbbenten, látszik, hogy rég (nem) jártam arrafelé. Pl. fogalmam sem volt ról... (2010.06.17. 02:06) lacus Amphiteatrum
  • 4Medve: Ezekkel a nyavalyás utasokkal mindig csak a baj van. Há' nehogy má' ne számítson rá! Persze, majd ... (2010.06.12. 01:16) Sucks and the City

2009.05.12. 22:53 piknik

Ezüstlakodalom

Ildikó kérem, Ön felnőtt nő, akire legalább 25 éve épít mind a hazai, mind a nemzetközi értékcikk-ipar és kereskedelem. Ígérje meg végre, hogy sosem használ hagyományos mosóport (mert az nem mos, értse meg, nem mos), sem hagyományos folttisztítót (amely fájdalmasan roncsolja a szövetet), sem hagyományos fogkefét (amellyel nem éri el a lepedéket). Ellenben vegye végre komolyan, hogy Magyarországon még a víz is kemény, ezért minden másodpercben (egyes adatok szerint ezredmásodpercben) tragikus körülmények között kimúlik egy mosógép, és Ildikó, rémüljön meg, az Öné lehet a következő. Lágyítsa hát a vizet, könyörgünk, már vagy 25 éve könyörgünk!

Ildikó, most nézzen mélyen önnönmagába, és őszintén mondja meg: Mikor kérdezte meg utoljára orvosát és gyógyszerészét a kockázatok és mellékhatások tekintetében? És ráér Ön a fejfájásra? Hány multivitamin-kapszulát tud Ön 10 másodperc alatt lenyelni? Mert legalább 25 éve tájékoztatjuk vény nélkül, a csillagokon és az apróbetűkön nem spórolva, pedig Ön cserébe talán még egy probiotikust sem fogyaszt el reggelente. De mi kitartunk úton-útfélen, esőben, hóban, fagyban, szélben, napsütésben és a többi környezeti csapások közepette! Éjjel is, meg nappal.

Ildikó, most nagyon figyeljen! Bemutatjuk Önnek az arcokat, akikre leadhatja szavazatait. Csupa megnyerő, talpig becsületes állampolgár, pont olyan, mint Ön. Ne tagadja, úgy érzi, mintha már régóta ismerné őket! Most pedig képes ábrák segítségével megismertetjük Önt azzal a 24513 szervezettel, akik várják az Ön 1%-át. Jegyezze tehát...ne lankadjon, Ildikó, ennyit csak megjegyezhet!

25 év, Ildikó, negyed század, azóta tanítjuk, hívjuk fel a figyelmét, szórakoztatjuk, dolgozunk Önért, szlogenekkel ismertetjük meg, egyáltalán: felnőttként kezeljük. Mit kérünk Öntől cserébe, Ildikó, mondja meg, mi az az ici-pici dolog, amit kérünk? Hogy vásároljon, Ildikó! Hát komolyan gondolja, kedves Ildikó, hogy 25 év alatt nem tudott volna többet vásárolni? Most, 25 év után gondolkodjon el ezen, aztán térjen be ide, oda, meg amoda, valamint szavazzon erre, arra, meg amarra! Ennyit akartunk mondani. Így, 25 év után.

Ja, és valami Gábor üzenetet hagyott Önnek, azt mondta, fontos:

 

 

az M7-es mentén, Budaörsön

*Kedves Ildikó és Gábor! Már biztosan megtanulták, hogy az apróbetűs-csillagozott szöveg a legfontosabb, ezért itt gratulálok Önöknek az urbánpiknik nevében. És könyörgöm, a következő 25 évben se vásároljanak többet, hogy majd méltó aranylakodalmat tudjanak ülni, és hogy a mostanihoz hasonló óriásplakátok készülhessenek!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://urbanpiknik.blog.hu/api/trackback/id/tr401118249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piknik 2009.05.13. 15:17:46

@mbenedek: A WTF (World Taekwondo Federation) is tanácstalan, azt mondják, hogy nem ismernek Ildikót gábori viszonylatban (sem megfordítva).
süti beállítások módosítása