urbánpiknik

Ahogyan mi rontunk és javítunk, aztán megint rontunk és megint javítunk...többnyire Budapesten.

Friss topikok

  • arszak: Hello! Hát nem tudom, hogy ki hogy van vele, de az Erste jól csinálja a dolgát…engem megvett a diá... (2013.09.11. 12:28) Személyes adatok védelme
  • nat: mijé? há' mit mijé?! mer' a szlávoknak nehéz az élet, azé'. (2010.12.03. 13:04) Miért?
  • nat: Bár mindenkiben szunnyadna a rendezettségre való igény! Nem úgy nézne ki ez a szegény megtépázott ... (2010.07.06. 11:39) Virágoskert
  • 4Medve: Én meg csak pislogok döbbenten, látszik, hogy rég (nem) jártam arrafelé. Pl. fogalmam sem volt ról... (2010.06.17. 02:06) lacus Amphiteatrum
  • 4Medve: Ezekkel a nyavalyás utasokkal mindig csak a baj van. Há' nehogy má' ne számítson rá! Persze, majd ... (2010.06.12. 01:16) Sucks and the City

2009.09.09. 13:09 4Medve

A Texo dicsérete

No, félreértés ne essék, tudom én, hogy a magyarországi fiókcég nem hasonlítható össze az ittenivel, sem a minőség, sem a vevőkhöz való hozzáállásuk terén. Botrány is volt elég, feltételezem legtöbbször nem minden alap nélkül.

Amiért ezt most ideírom, az egy kivételes eset: olcsón jót vettem náluk. Nem tudom, mikor volt, de budapesti lakos voltam, tehát jó sok évvel ezelőtt. Tulajdonképpen csak azért vettem meg egy pár papucsot, mert annyira olcsó volt, ha jól emlékszem, 1500 kemény magyar forint - ami egy "biopapucs"-nak hirdetett termék esetében általában hordhatatlan, a lábat szanaszét törő lábbelit sejtet. Felpróbálás után ez jobbnak sejlett, hát gondoltam, megkockáztatom.

Azóta ezt a papucsot hordom - néha párhuzamosan a másikkal, de akkor meg vendégpapucsként szerepel, néha utcára, tengerpartra, szóval jó sok kilométer van benne, főleg kövön és betonon. Mostanra majdnem teljesen elfogyott. Nem esett szét, se a varrás, se a csat, hanem egyszerűen elkopott az anyaga, előbb a gumitalp majd a bőr, most már a parafán járok. És még mindig egyben van :)

Jól nézzék meg, mert ilyen egyszer van egy évtizedben, legalábbis ebben az árkategóriában:

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://urbanpiknik.blog.hu/api/trackback/id/tr811370879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nat 2009.09.10. 09:11:10

Egyszer vettem egy nagyon szép, nagyon márkás, nagyon olasz, nagyon drága, nagyon piros bőrcipellőt, csak mert nagyon meg akartam jutalmazni magam valamiért, amivel kapcsolatban nagyon ügyes votlam. A cipő nagyon rövid ideig tartott: az első viseletkor szanaszét tört az orrán a nagyon puha bőr, úgy, hogy többé nem tudtam felvenni. Nagyon szomorú lettem akkor, és nagyon csúnyákat gondoltam az olaszokról.

Az ár és a tartósság között egyre ritkábban lehet összfüggést találni. TACSKÓ rulez!

nat 2009.09.10. 13:44:23

ugyanaz, mint a TACSKÓ, egy nagy élelmiszer-áruház lánc, piros-kék logóval, tudja, no, nem lehet ideírni a nevét, meraz reklám.
süti beállítások módosítása